gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Bărăganu – Informare achiziție proiectăre tehnică de securitate

Avatar photo by

Primăria comunei Bărăganu a scos recent la licitație contractul pentru achiziția proiectării tehnice de securitate, furnizarea echipamentelor pentru Centrul de monitorizare în timp real a situației din localitate. Proiectul cuprinde și amenajarea unui sistem de monitorizare și siguranță a traficului și extinderea sistemului Wi-fi în și incluside și manoperă, instalare, configurare și instruire. Finanțarea pentru acest proiect este asigurată în totalitate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
Proiectul „Asigurarea infrastructurii TIC (sisteme inteligente de management local) la nivelul comunei Bărăganu”, este finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, Investiția I.1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC.

Valoarea contractului scos la licitație este de 898.875,28 lei.

Oferanții interesați de acest contract trebuie să facă dovadă că au finalizat implementarea, în ultimii trei ani, a unui sistem de supraveghere în cadrul unui contract de aceeaşi natură (ce a inclus furnizarea şi prestarea serviciilor accesorii) pentru minim 50 camere de monitorizare, rezultând astfel că operatorul economic în cauză a avut capacitatea de a gestiona implementarea unui obiectiv de investiţii similar pentru care a fost răspunzător de îndeplinirea indicatorilor de performanţă şi calitate.

Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Ofertanții vor face dovadă experienței similare, în conformitate cu prevederile art. 179, lit. b), din Legea nr. 98/2016, prin completarea listei principalelor produse furnizate în ultimii 3 ani, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați.

Ofertanții trebuie să facă dovada că sunt autorizați de IGPR (Inspectoratul General al Poliției Române – Direcția de Ordine Publică) prin licență de funcționare valabilă pentru proiectare, instalare, modificare sau întreținere a componentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracției în conformitate cu art. 31 din Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, republicată.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 noiembrie 2023, ora 15.00, urmând ca deschiderea ofertelor să aibă loc în aceeași zi.

Durata contractului este de șapte luni.

Sursa Ziarul Amprenta

FisaDate_DF1194016

 

You may also like