Primăria Grădina

Adresa

Strada VICTORIEI NR. 39 , Comuna Grădina,. Județul Constanța

Telefon

+40241.853.800

Email

contact@prImariagradina.ro

Facebook Grup 

 

Info

Primăria Grădina – Informare proiect „Modernizare strazi in comuna Grădina, Judetul Constanta”

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Primăriei Grădina, județul Constanța. Mediul a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Modernizare strazi in comuna Grădina, Judetul Constanta”, propus a fi amplasat în … Continue reading Primăria Grădina – Informare proiect „Modernizare strazi in comuna Grădina, Judetul Constanta”

Informare proiect de finanțare comun de alimentare cu gaze naturale în comunele Crucea, Grădina, Pantelimon, Târgușor și Vulturu

Astăzi, comunele Crucea, Grădina, Pantelimon, Târgușor și Vulturu au depus spre finanțare proiectul comun de alimentare cu gaze naturale . Acest lucru a fost posibil după o muncă de aproape 2 ani și după zeci de documentații depuse pentru avizare la diferite autorități. Valoarea obiectivului de investișii este de 96.924.461,38 de lei din care 92.562.251,74 … Continue reading Informare proiect de finanțare comun de alimentare cu gaze naturale în comunele Crucea, Grădina, Pantelimon, Târgușor și Vulturu

Primăria Grădina – Informare proiect „Achiziţia de echipamente din domeniul tehnologiei IT mobile, respectiv tablete, echipamente şi dispozitive necesare activităţii didactice pentru elevii şi cadrele didactice din învăţământul preuniversitar”

În comuna Grădina există mai multe proiecte care se află în dezvoltare. Unul dintre ele este proiectul „Achiziţia de echipamente din domeniul tehnologiei IT mobile, respectiv tablete, echipamente şi dispozitive necesare activităţii didactice pentru elevii şi cadrele didactice din învăţământul preuniversitar, comuna Grădina, judeţul Constanţa”. Acest proiect a fost implementat de către Primăria Grădina. Astfel, … Continue reading Primăria Grădina – Informare proiect „Achiziţia de echipamente din domeniul tehnologiei IT mobile, respectiv tablete, echipamente şi dispozitive necesare activităţii didactice pentru elevii şi cadrele didactice din învăţământul preuniversitar”