gazetajudeteana.ro

Primăria Mircea Vodă – Informare lucrări rețea canalizare

de

Prin Programul Operațional „Infrastructură Mare” 2014-2020 Primăria Mircea Vodă derulează un proiect în care este parteneră cu operatorii regionali de apă pentru a asigura serviciul de canalizare în două localități ale comunei: Mircea Vodă și Satu Nou. Proiectul a început în primăvara anului trecut, iar termenul de finalizare este octombrie 2022.

Asocierea de firme care a câștigat execuția acestui proiect lucrează în ambele localități concomitent. Lucrările sunt efectuate în proporție de 40% la nivel de branșamente, cămine și rețea.

La finalul lucrărilor vor fi branșate toate gospodăriile, undeva la 1.500 de case. Branșamentele se asigură, prin proiect, până la limita proprietății private, urmând ca după finalizarea lucrărilor fiecare cetățean, în baza unei solicitări, să se branșeze la noul sistem de canalizare.

Rețeaua se introduce pe toate străzile din cele două mari localități și însumează undeva la 18 kilometri de rețea.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Mereni – Informare PROIECT DE HOTARARE privind aderarea unitatii administrativ teritoriale Nicolae Balcescu , judetul Constanta in cadrul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara ,, Apa Canal,,

PROIECT DE HOTARARE  Privind aderarea unitatii administrativ teritoriale Nicolae Balcescu , judetul Constanta in cadrul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara ,, Apa Canal,, proiect-de-hcl-aderare-nicolae-balcescu-la-ADI-APA-CANAL-CONSTANTA Post Views: 151