Primăria Negru Vodă

 

Adresă

Șoseaua Mangaliei, nr.13, Localitatea Negru-Vodă, jud.Constanța

Telefon

+40241.780.195

Email

office@primaria-negruvoda.ro

Facebook Page Facebook Grup 

 

Info

Primăria Negru Vodă – Informare proiect „Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația din Negru Vodă”

Primăria Negru Vodă  implementează proiectul de construire a unui ansamblu de locuințe sociale, parte a unui proiect mai amplu intitulat „Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația Orașului Negru Vodă”. Sursa de finanțare a proiectului este Programul Operațional regional 2014-2020. Valoarea acestuia se ridică la suma de 15 milioane de lei. Conform … Continue reading Primăria Negru Vodă – Informare proiect „Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația din Negru Vodă”

Primăria Negru Vodă – Informare

Sursa foto ctnews.ro Post Views: 91

Primăria Negru Vodă – Informare proiect „Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația Orașului Negru Vodă”

Primăria orașului Negru Vodă a lansat în procedură publică achiziția serviciului de proiectare, asistență tehnică și execuție de lucrări pentru obiectivul: „Amenajare peisagistică în oraș Negru Vodă” în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația Orașului Negru Vodă”. Pentru realizarea acestui obiectiv, primăria estimează un cost de 6.368.309,00 lei fără … Continue reading Primăria Negru Vodă – Informare proiect „Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația Orașului Negru Vodă”

Primăria Negru Vodă – Informare contract de finanțare prin Programul Operațional Regional

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 13 noi contracte de finanțare, în valoare totală de 54.321.088,44 lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de MDLPA. Unul dintre contracte este destinat primăriei orașului Negru Vodă, județul Constanța, și este în valoare de peste 21 de milioane de lei pentru îmbunătățirea infrastructurii cultural-recreative … Continue reading Primăria Negru Vodă – Informare contract de finanțare prin Programul Operațional Regional

Primăria Negru Vodă – Informare Recensământul Populației și Locuințelor

Post Views: 445

Primăria Negru Vodă – Informare obiectiv de investiții „Amenajare peisagistică”

Primăria Negru Vodă din județul Constanța cumpără prin licitație servicii de dirigenție șantier a lucrărilor de construcții pentru obiectivul de investitii „Amenajare peisagistică în orașul Negru Vodă” în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația orașului. Valoarea totală estimată este de 40.000 lei. Persoanele cu funcții de decizie din cadrul … Continue reading Primăria Negru Vodă – Informare obiectiv de investiții „Amenajare peisagistică”

Primăria Negru Vodă – Informare proiect ,,Dotarea cu tablete și echipamente IT a unităților de învățământ din U.A.T. Negru Vodă”

Primăria Negru Vodă a fost notificată cu privire la faptul că proiectul ,,Dotarea cu tablete și echipamente IT a unităților de învățământ din U.A.T. Negru Vodă” a fost aprobat. Proiectul presupune dotarea a patru unități de învățământ (Școala Valcelele, Școala Darabani, Școala cu clasele I -lV Negru Vodă, Liceul Teoretic NegruVodă) cu echipamente IT pentru … Continue reading Primăria Negru Vodă – Informare proiect ,,Dotarea cu tablete și echipamente IT a unităților de învățământ din U.A.T. Negru Vodă”

Primăria Negru Vodă – Informare hotarârea nr.51 privind actualizarea Programului de transport public județean de persoane prin curse regulate

În sedința Consiliului Judetean Constanta din 28 ianuarie 2022 s-a aprobat Hotarârea nr.51 privind actualizarea Programului de transport public județean de persoane prin curse regulate, în județul Constanța, aprobat prin H.C.J. nr.400/2013 Post Views: 77