Primăria Negru Vodă

 

Adresă

Șoseaua Mangaliei, nr.13, Localitatea Negru-Vodă, jud.Constanța

Telefon

+40241.780.195

Email

office@primaria-negruvoda.ro

Facebook Page Facebook Grup 

 

Info

Primăria Negru Vodă – Informare obiectiv „Construire centru multifuncțional de tineret în oraș Negru Vodă“

Primăria Negru Vodă a atribuit contractul privind realizarea obiectivului „Construire centru multifuncțional de tineret în oraș Negru Vodă“! Potrivit datelor oficiale, compania care a semnat contractul cu Primăria Negru Vodă este CSP Proiect Line din Cluj, atribuirea făcându-se prin procedura simplificată. Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluate pe www.licitatiapublica.ro. … Continue reading Primăria Negru Vodă – Informare obiectiv „Construire centru multifuncțional de tineret în oraș Negru Vodă“

Primăria Negru Vodă – Informare proiect „Construire centru multifuncțional de tineret în oraș Negru Vodă”, cod SMIS 126275.

Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Negru Vodă, jud. Constanța, a semnat în data de 10.06.2022, contractul având ca obiect servicii de proiectare faza proiect tehnic de execuție, caiete de sarcini, detalii de execuție, proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (P.A.C.), proiect de organizare a execuției lucrărilor (P.O.E.), documentații necesare pentru obținerea acordurilor, avizelor și autorizațiilor … Continue reading Primăria Negru Vodă – Informare proiect „Construire centru multifuncțional de tineret în oraș Negru Vodă”, cod SMIS 126275.

Primăria Negru Vodă – Informare proiect „Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația din Negru Vodă”

Primăria Negru Vodă  implementează proiectul de construire a unui ansamblu de locuințe sociale, parte a unui proiect mai amplu intitulat „Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația Orașului Negru Vodă”. Sursa de finanțare a proiectului este Programul Operațional regional 2014-2020. Valoarea acestuia se ridică la suma de 15 milioane de lei. Conform … Continue reading Primăria Negru Vodă – Informare proiect „Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația din Negru Vodă”

Primăria Negru Vodă – Informare

Sursa foto ctnews.ro Post Views: 165

Primăria Negru Vodă – Informare proiect „Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația Orașului Negru Vodă”

Primăria orașului Negru Vodă a lansat în procedură publică achiziția serviciului de proiectare, asistență tehnică și execuție de lucrări pentru obiectivul: „Amenajare peisagistică în oraș Negru Vodă” în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația Orașului Negru Vodă”. Pentru realizarea acestui obiectiv, primăria estimează un cost de 6.368.309,00 lei fără … Continue reading Primăria Negru Vodă – Informare proiect „Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația Orașului Negru Vodă”

Primăria Negru Vodă – Informare contract de finanțare prin Programul Operațional Regional

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 13 noi contracte de finanțare, în valoare totală de 54.321.088,44 lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de MDLPA. Unul dintre contracte este destinat primăriei orașului Negru Vodă, județul Constanța, și este în valoare de peste 21 de milioane de lei pentru îmbunătățirea infrastructurii cultural-recreative … Continue reading Primăria Negru Vodă – Informare contract de finanțare prin Programul Operațional Regional

Primăria Negru Vodă – Informare Recensământul Populației și Locuințelor

Post Views: 529

Primăria Negru Vodă – Informare obiectiv de investiții „Amenajare peisagistică”

Primăria Negru Vodă din județul Constanța cumpără prin licitație servicii de dirigenție șantier a lucrărilor de construcții pentru obiectivul de investitii „Amenajare peisagistică în orașul Negru Vodă” în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația orașului. Valoarea totală estimată este de 40.000 lei. Persoanele cu funcții de decizie din cadrul … Continue reading Primăria Negru Vodă – Informare obiectiv de investiții „Amenajare peisagistică”

Primăria Negru Vodă – Informare proiect ,,Dotarea cu tablete și echipamente IT a unităților de învățământ din U.A.T. Negru Vodă”

Primăria Negru Vodă a fost notificată cu privire la faptul că proiectul ,,Dotarea cu tablete și echipamente IT a unităților de învățământ din U.A.T. Negru Vodă” a fost aprobat. Proiectul presupune dotarea a patru unități de învățământ (Școala Valcelele, Școala Darabani, Școala cu clasele I -lV Negru Vodă, Liceul Teoretic NegruVodă) cu echipamente IT pentru … Continue reading Primăria Negru Vodă – Informare proiect ,,Dotarea cu tablete și echipamente IT a unităților de învățământ din U.A.T. Negru Vodă”

Primăria Negru Vodă – Informare hotarârea nr.51 privind actualizarea Programului de transport public județean de persoane prin curse regulate

În sedința Consiliului Judetean Constanta din 28 ianuarie 2022 s-a aprobat Hotarârea nr.51 privind actualizarea Programului de transport public județean de persoane prin curse regulate, în județul Constanța, aprobat prin H.C.J. nr.400/2013 Post Views: 87