gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

Avatar photo by

Denumire județ: Constanța

Denumire UAT: HÂRȘOVA, Sectoarele cadastrale : 1, 2, 12, 28, 29, 30, 31, 32, 34, 36

OCPI Constanța anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr. 1, 2, 12, 28, 29, 30, 31, 32, 34, 36 din UAT HÂRȘOVA pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 47 din Ordinul Directorului General al ANCPI nr.1/2020, cu modificările și completările ulterioare.

UAT HÂRȘOVA

Data de început a afișării: 18.03.2024

Data de sfârșit a afișării: 17.05.2024

Adresa locului afișării publice: Strada Piața 1 Decembrie 1918, nr.1, oraşul HÂRȘOVA

Repere pentru identificarea locației: INCINTA PRIMĂRIEI ORAȘULUI HÂRȘOVA

Cererile de rectificare a documentelor tehnice vor putea fi depuse la sediul primăriei și pe site-ul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Informații privind Programul național de cadastru și carte funciară se pot obține pe site-ul ANCPI la adresa http:/www.ancpi.ro/pnccf/.

 

Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

You may also like

article-image
Administrație

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a participat astăzi, alături de prefectul judeţului Constanţa, Silviu Iulian Coşa şi primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, la întâlnirea de lucru organizată în Sala “Remus Opreanu”

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a participat astăzi, alături de prefectul judeţului Constanţa, Silviu Iulian Coşa şi primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, la întâlnirea de lucru organizată în Sala “Remus Opreanu” a Palatului...