gazetajudeteana.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a participat astăzi, alături de prefectul judeţului Constanţa, Silviu Iulian Coşa şi primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, la întâlnirea de lucru organizată în Sala “Remus Opreanu”

de

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a participat astăzi, alături de prefectul judeţului Constanţa, Silviu Iulian Coşa şi primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, la întâlnirea de lucru organizată în Sala “Remus Opreanu” a Palatului Administrativ Constanţa, cu prilejul vizitei oficiale efectuate de ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Întâlnirea de lucru a avut ca subiect principal, evaluarea și redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, precum şi identificarea unor soluţii în vederea gestionării cât mai eficiente a valului cinci al pandemiei.
Prezent la întâlnire, preşedintele CJC, Mihai Lupu, a ridicat problema construirii unui nou spital la Constanţa.
“Prezenţa dumneavoastra, astăzi, la Constanţa este foarte importantă şi ne oferă nouă, autorităţilor locale, oportunitatea de a vă expune toate problemele cu care se confruntă sistemul medical constănţean. Judeţul Constanţa este cel mai expus judeţ din România, din toate punctele de vedere, inclusiv în ceea ce priveşte sănătatea publică. Avem nevoie de susţinerea dumneavoastră pentru a implementa un sistem integrat în domeniul sănătății, pornind de la prevenţie, care este foarte importantă, până la un act medical performant şi complet. Fac un apel către dumneavoastră, domnule ministru, precum şi către toţi factorii decidenţi, să ne sprijiniţi în demersurile noastre pentru construirea unui nou spital în judeţul Constanţa. Vă rog foarte mult să luaţi în calcul şi judeţul Constanţa, iar într-o primă fază să ne susţineţi în realizarea transferului terenului identificat, în suprafaţă de 11 ha, din proprietatea Ministerului Sănătăţii, în cea a judeţului Constanţa, pentru ca noi să putem demara studiul de fezabilitate” – Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Ovidiu – Informare

Vă anunțăm că în urma ultimelor modificări realizate de către Directia de Sănătate Publică Constanța, programul Centrului de Vaccinare ”Elena Roizen” – Ovidiu, este următorul: LUNI – DUMINICA: 08:00 – 16:00 Post Views: 115