gazetajudeteana.ro

Primăria Tuzla – Informare proiect „Modernizare și reabilitare străzi locale în Comuna Tuzla, Județul Constanța”

de

Agenția pentru Protecția Meidului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul primăriei din localitateaTuzla.

Este vorba de proiectul „Modernizare și reabilitare străzi locale în Comuna Tuzla, Județul Constanța”, propus a fi amplasat în comuna Tuzla, intravilan,  județul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la sediul primăriei comunei Tuzla, prin primar Reșit Taner. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Eforie – Informare proiect „Înființarea sistemului de transport public de călători cu material rulant ecologic, inclusiv infrastructură de parcare și facilități pentru bicicliști în cadrul coridorului de mobilitate urbană creat”

Primăria orașului Eforie a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de verificare tehnică aferentă proiectului „Înființarea sistemului de transport public de călători cu material rulant ecologic, inclusiv infrastructură...