gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primaria Poarta Albă a predat constructorului terenul pe care se va ridica viitorul imobil ANL

Avatar photo by

Primaria Poarta Albă a predat constructorului terenul pe care se va ridica viitorul imobil cu locuințe pentru tineri, destinate închirierii. Terenul, în suprafață de 2.416 mp, este situate pe strada Palatului nr. 5, și aparține domeniului privat al comunei.

Clădirea va fi realizată din cadre din beton armat va avea un regim de înălțime P+3E+Mansardă. Pe fiecare etaj, dar și la mansardă, va exista un apartament de două camere – în suprafață de 70,61 mp (cu balcon) și un apartament de trei camere – în suprafață de 92,95 mp. În total, blocul va avea 20 de apartamente. Valoarea contractului este de 7.721.525,74 lei.

,,Astăzi, 01.02.2024, a avut loc predarea către constructor a amplasamentului pe care va fi amplasat viitorul bloc de locuințe tip ANL. Lucrările vor începe după data de 12.02.2024, clădirea va avea un regim de înălțime de P+3E+M și va găzdui un număr de 20 apartamente (10 apartamente cu 2 camere și 10 apartamente cu 3 camere). Blocul se va ridica pe str. Palatului, nr.5 (Cartier VIA),” au anunțat reprezentanții Primăriei Poarta Albă.

Primaria Poarta Albă a predat constructorului terenul pe care se va ridica viitorul imobil ANL

You may also like