gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mangalia – Informare licitație contract pentru prestarea serviciilor de întreținere a parcurilor

Avatar photo by

Primăria municipiului Mangalia a scos la licitație contractul pentru prestarea serviciilor de întreținere a parcurilor. Acordul-cadru va fi încheiat pentru o perioadă de trei ani iar valoarea estimată a acestuia este cuprinsă între 1.264.423,02 și 7.586.538,12 de lei.
Primăria municipiului Mangalia a lansat recent licitație pentru contractarea unei firme, care urmează să se ocupe de întreținerea parcurilor din Municipiul Mangalia și diverse alte operațiuni ce țin de aceasta.

Acordul-cadru se va semna pe o perioadă de trei ani.

Serviciile de întreținere a parcurilor din Municipiul Mangalia constau în întreținerea zilnică a suprafețelor (cu aspiratorul manual), măturatul zilnic al aleilor cu măturătoare, răzuirea rigolelor (îndepărtarea vegetației dintre borduri și pavele), zugrăvirea arbuștilor și stâlpilor din incinta parcurilor, cositul gazonului și al ierbii și tunsul gardului viu.

mangalia-document

Firma contractate se va ocupa și de mobilizarea solului, dezgropat/îngropat trandafiri, plantat flori anuale, bienale plus material săditor, întreținerea trandafirilor, tăieri de corecție a arborilor până la 7m/h, combaterea dăunătorilor, degajarea de corpuri străine a terenurilor, tăieri de formare de arbuști, încărcarea și transportul crengilor și a materialului lemnos, plantarea de arbori cu balot, udarea, irigarea și plivitul și prășitul stratului de flori.

Mai mult decât atât, societății ce urmează să fie alese îi revin și responsabilități ce vizează administrarea îngrășămintelor, colectarea sacilor menajeri din coșurile de gunoi și înlocuirea acestora, semănarea manuală a gazonului, plantarea florilor, săparea manuală a gropilor, nivelarea manuală a terenului, erbicidarea, neutralizarea gunoiului și transportatul lui la rampa de gunoi, spălarea aleilor și platourilor, recondiționarea pereților construcțiilor și serviciile de igienizare si dezinfectarea toaletelor și cișmelelor.

Valoarea totală estimată a acordului-cadru este cuprinsă în intervalul între 1.264.423,02 de lei și 7.586.538,12 de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 5 martie 2024, ora 15:00.

 

Primăria municipiului Mangalia – informare licitație contract pentru prestarea serviciilor de întreținere a parcurilor

You may also like