gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Agigea- Informare achitare online pentru taxele și impozitele locale

Avatar photo by

Primăria comunei Agigea recomandă cetățenilor să evite cozile și să prevină aglomerația de la ghișee plătind online taxele și impozitele locale. Încă din anul 2021 plata taxelor și impozitelor locale poate fi realizată și online prin ghiseul.ro accesând link-ul https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/ .

Aceasta platformă securizată este o modalitate simplă prin care persoanele fizice și juridice pot vizualiza obligațiile de plată existente și le pot plăti online cu cardul bancar fără a se mai deplasa la sediul primăriei.

 

 

Ca metodă de plată, achitarea online a taxelor și impozitelor este cea mai eficientă și sigură, eliminând, astfel, așteptarea la ghișeu și este disponibilă șapte zile din șapte fără a se percepe comision bancar, acesta fiind suportat din bugetul local conform hotărârii adoptate de vechiul consiliu local , ce stă la baza implementării acestei proceduri.

“De asemenea vă reamintim că cei care își achită impozitul integral până la sfârșitul lunii martie 2024 beneficiază de bonificația de 10% din acesta. Plata impozitelor și taxelor poate fi făcută și la casieria primariei Agigea prin numerar, card bancar sau online prin transfer bancar.

Mai multe informații găsiți pe site-ul Primăriei Agigea -PLATA TAXE https://primaria-agigea.ro/…/anunt-plata-taxe-si…/ sau la telefon nr. 0241738172-Serviciul impozite și taxe locale”, transmite Primăria comunei Agigea.

Primăria Agigea- Informare achitare online pentru taxele și impozitele locale

You may also like