gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Murfatlar – Informare atribuire prin cumpărare directă

Avatar photo by
  • Primăria orașului Murfatlar, județul Constanța, a atribuit, prin cumpărare directă, două contracte către firma Consultant Proiect & Management SRL
  • Conform termene.ro, firma a fost fondată în anul 2005, pe 6 octombrie, are sediul pe strada Amurgului nr. 74C, Constanța și obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”
Primăria orașului Murfatlar, județul Constanța, a atribuit, prin cumpărare directă, două contracte către firma Consultant Proiect & Management SRL.

Un prim contract are ca obiect de achiziție servicii de proiectare DTAC + PT + DE, asistență tehnică pentru piste pentru biciclete – zona Nord.

Conform licitatiapublica.ro, serviciile de proiectare faza DTAC, PT+DE pentru construire piste pentru biciclete cuprind: Documentațiile pentru obținere autorizație de DTAC, Proiect tehnic + Detalii de execuție + Caiete de sarcini și Asistență din partea proiectantului pe parcursul execuției lucrărilor.
Documentațiile de proiectare DTAC si PT+DE cuprind: Memoriu tehnic, Plan de încadrare, planuri de situație, profile longitudinate și profile transversale tip și caracteristice, caiete de sarcini, Devizul General și listele de cantități de lucrări, Asistență tehnică din partea proiectantului pe toată perioada de execuție a lucrărilor reprezintă 10.000 lei, Serviciile și prețul sunt pentru tronsoane de piste cu lungimea cumulată de 1.0-2.0 km.

Suma estimată a achiziției este de 100.000 de lei.

Al doilea contract prevede servicii de proiectare DTAC + PT + DE, asistență tehnică pentru piste pentru biciclete – zona Est.

Serviciile de proiectare faza DTAC, PT+DE pentru construire piste pentru biciclete cuprind: Documentațiile pentru obținere autorizație de DTAC, Proiect tehnic + Detalii de execuție + Caiete de sarcini și Asistență din partea proiectantului pe parcursul execuției lucrărilor.
Documentațiile de proiectare DTAC și PT+DE cuprind: Memoriu tehnic, Plan de încadrare, planuri de situație, profile longitudinate și profile transversale tip și caracteristice, caiete de sarcini, Devizul General și listele de cantităti de lucrări.
Asistența tehnică din partea proiectantului pe toată perioada de execuție a lucrărilor reprezintă 10.000 lei.

Valoarea estimată este 74.500 de lei.

Ambele contracte au fost publicate în data de 18 octombrie 2023.

Primăria Murfatlar – Informare atribuire prin cumpărare directă

You may also like