gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Hârșova – Informare proiect locuințe sociale în valoare de 20 de milioane de lei

Avatar photo by

Primăria orașului Hârșova a Publicat în Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice (SEAP) anunțul de atribuire directă a serviciilor și lucrărilor aferente obiectivului „Construire locuințe sociale – strada Vadului nr. 99”.
Potrivit anunțului, acest proiect a fost selectat pentru finanțare în cadrul Programului de construcții de locuințe sociale, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 20.884.849 lei, fără TVA.

Primăria spune că obiectivul “răspunde nevoii autorității contractante de a combate marginalizarea socială și a îmbunătăți condițiile de locuire pentru persoanele care provin din comunități vulnerabile, asigurând totodată condiții decente de locuit pentru categoriile sociale dezavantajate.

Ca urmare a unui număr ridicat de cereri depuse la nivelul orașului, cu privire la acordarea de locuințe sociale familiilor cu un venit mediu net lunar realizat în ultimile 12 luni sub nivelul venitului net lunar pe familie pentru care potrivit prevederilor Legii 114/1996 se acordă ajutor social, autoritatea contractantă propune construirea unui corp de clădire cu apartamente”.

Primăria Hârșova a planificat finalizarea serviciilor de proiectare în termen de 12 luni de la data de începere a acestor servicii, iar finalizarea execuției lucrărilor în termen de 36 de luni de la data de începere a lucrărilor.

Câștigătorul va fi ales în funcție de cel mai bun raport calitate-preț.

Sursa Ziarul Amprenta

Primăria Hârșova – Informare proiect locuințe sociale în valoare de 20 de milioane de lei

You may also like