gazetajudeteana.ro

Primăria Mereni – informare lucrări de modernizare

de

Autoritățile locale vor finaliza anul acesta, cu fonduri de la bugetul local, lucrările de construire a două podețe pe strada Grădinii din Mereni.
Un alt proiect ce se află pe agenda de lucru a edilului vizează sistematizarea centrului comunei în care sunt cuprinse instituții precum: dispensarul, grădinița, școala gimnazială și biserica. Lucrările presupun asfaltarea drumurilor, amenajarea unei parcări și revitalizarea spațiilor verzi.
O altă veste bună pentru locuitori este că în perioada următoare în localitatea Mereni se va deschide un birou notarial și locuitorii nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze în localităție învecinate pentru diversele situații când trebuie să apeleze la un notar. Autoritățile locale vor finaliza anul acesta, cu fonduri de la bugetul local, lucrările de construire a două podețe pe strada Grădinii din Mereni.

Infrastructura comunei va fi îmbunătățită prin pietruirea drumurilor pe o distanță de patru kilometri în localitățile Mereni, Ciobănița și Osmancea. De asemenea vor fi continuate lucrările de asfaltare a străzilor Culturii, Geamiei și Bisericii din localitatea Osmancea pe o lungime de trei kilometri. Investiția se realizează cu fonduri guvernamentale obținute prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și are o valoare de de 700.000 de lei.

You may also like