gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Nicolae Bălcescu – Informare atribuire contract de concesiune a gazelor naturale

Avatar photo by

Primăria Comunei Nicolae Bălcescu organizează, din nou, o licitație pentru concesionarea serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale din localitate.

Primăria Comunei Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, a publicat în Monitorul Oficial un anunț de participare pentru concesionarea distribuției de gaze în localitate.

Locul prestării serviciilor este comuna Nicolae Bălcescu, iar obiectul concesionării este reprezentat de serviciul de utilitate publică de distribuţie a gazelor naturale din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, conform H.G. nr. 209/2019.

Termenul de finalizare sau durata contractului este de 49 de ani. Termenul de depunere a ofertelor este 21.11.2023, ora 10.00.

Adresa la care trebuie transmise ofertele: Comuna Nicolae Bălcescu, comuna Nicolae Bălcescu, str. Carol I nr. 26, judeţul Constanţa, cod poştal 907210.

Data, ora şi locul deschiderii ofertelor este 21.11.2023, ora 11.00, la sediul Comunei Nicolae Bălcescu, din comuna Nicolae Bălcescu, str. Carol I nr. 26, judeţul Constanţa, cod poştal 907210.

Amintim că, în 2022, Primăria Nicolae Bălcescu a atribuit, prin procedură simplificată, un contract aferent serviciilor de proiectare și execuție lucrări aferente obiectivului de investiții „Înființarea distribuției de gaze naturale presiune medie în comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța”. Valoarea totală a contractului este de 21.705.390,25 lei, iar firmele câștigătoare sunt Instalații Montaj Tehnologic, Gaz Services SRL, Alex Building SRL și Cromo Advertising SRL. Rezultatul a fost publicat în SICAP pe 30 august, contractul fiind semnat la data de 2 august 2022.

Primăria Nicolae Bălcescu – Informare atribuire contract de concesiune a gazelor naturale

You may also like