gazetajudeteana.ro

Primăria Mangalia – Informare Mediul de afaceri din turism oferă sprijin refugiaților ucrainieni

de

Primăria Mangalia și mediul de afaceri din turism oferă sprijin refugiaților ucrainieni
Primarul Radu Cristian și Consiliul Local Mangalia, împreună cu organizațiile patronale, agenții economici din domeniul turistic, alături de comunitatea locală, își exprimă întreaga disponibilitate de a sprijini refugiații ucrainieni, dacă va fi nevoie.
În aceste zile, se stabilește planul de măsuri de într-ajutorare pentru cetățenii ucrainieni, care s-au îndreptat spre România, pentru a fugi din calea războiului.
Primăria Mangalia și agenții economici dinturism, care dețin active în sudul litoralului, pot pune la dispoziția refugiaților,spații de cazare, hrană sau transport.
”În această perioadă, tulburătoare pentru noi toți, am discutat cu oameni de afaceri din domeniul Horeca, cu alte persoane din comunitatea locală, pentru a găsi soluții de sprijinire a acestor oameni, care și-au lăsat agoniseala de-o viață și se îndreptă, poate, spre nicăieri. Suntem dispuși să preluăm cetățeni ucrainieni, dacă aceștia vor ajunge la noi și să le oferim un adăpost sigur, cald, primitor, alimente și îmbrăcăminte. Avem suficiente spații de cazare în stațiuni, dar și în Mangalia, care pot fi puse la dispoziția femeilor și copiilor din Ucraina, pentru a trecemai ușor peste această tragedie”, a declarat primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian.

You may also like