gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Corbu – Informare inchiriere spații medicale

Avatar photo by

Primăria Corbu, județul Constanța organizează o procedură ce ține de închiriera unor spații. Anunțul a fost afișat în Monitorul Oficial al României la data de 1 septembrie 2023.

Obiectul închirierii îl reprezintă 4 spaţii pentru desfăşurarea activităţilor medicale sau conexe actului medical aparţinând imobilului “Centru multifuncţional cu activitate medicală pe specialităţi”, situat pe Str. Principală nr. 287, comuna Corbu, judeţul Constanţa, aparţinând domeniului public al Comunei Corbu. Spaţiile medicale ce urmează a fi închiriate sunt următoarele: spaţiul 1 în suprafaţă totală de 93,90 mp, spaţiul 2 în suprafaţă totală de 30,30 mp, spaţiul 3 în suprafaţă de 13 mp, spaţiul 4 în suprafaţă totală de 40,10 mp.

Închirierea se face în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 57/2019 şi ale H.C.L. nr. 107 din 28.08.2023.

Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 50 lei, sumă ce se achită la casieria Comunei Corbu.Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 15.09.2023, ora 12.30.

Data şi locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor: 25.09.2023, ora 11.00, în sala de şedinţe a Comunei Corbu din localitatea Corbu, Str. Principală nr. 38, comuna Corbu, judeţul Constanţa.

 

Primăria Corbu – Informare inchiriere spații medicale

You may also like

article-image
Administrație

Consiliul Județean Constanța – Informare lucrări de reabilitare a Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, precum și a Secției de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Sud

Au fost semnate ordinele de începere a lucrărilor de reabilitare a Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, precum și a Secției de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Sud. Lucrările de reparații ale Centrului...