gazetajudeteana.ro

Primăria Cernavodă – Informare campanie „Curățăm România”

de

Primăria Cernavodă organizează în data de 4 mai, ora 14.00, activități și acțiuni de protejare a mediului înconjurător, cu scopul reducerii poluării și încurajarii activismului civic. Până la această dată, instituțiile publice, școlile, ONG-urile, precum și mediul de afaceri din Cernavodă au răspuns pozitiv la această acțiune, arătându-și disponibilitatea de a trimite voluntari la campania de colectare a deșeurilor. Campania îşi propune responsabilizarea şi implicarea activă a tuturor cetățenilor în activități de voluntariat în domeniul protecției mediului.

Campania „Curățăm România” este menită să îi responsabilizeze pe cetăţenii din Cernavodă, astfel încât aceştia să fie mai atenţi la ocrotirea mediului înconjurător. Acest program național este despre inițiativă, dorința de a arăta că se poate, despre puterea exemplului și grijă față de mediul înconjurător.

La această acţiune sunt invitați să participe toţi cetățenii care se oferă voluntari pentru colectarea deșeurilor din natură. Zonele identificate unde se vor desfășura aceste acțiuni de ecologizare sunt: terenuri neutilizate, zona verde aferentă malului Canalului Dunăre – Marea Neagră, dar și zonele periferice și limitrofe ale orașului, care nu aparțin domeniului public sau privat, pe care administrația publică locală nu are acces.

 

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Hârșova – Informare „Restaurarea, conservarea și punerea în valoare a ansamblului Vasile Cotovu la Centrul Multicultural în orașul Hârșova, județul Constanța”.

Primăria Hârșova organizează achiziție publică pentru execuție rest de lucrări și remedieri pentru proiectul „Restaurarea, conservarea și punerea în valoare a ansamblului Vasile Cotovu la Centrul Multicultural în orașul Hârșova, județul Constanța”. Execuția lucrărilor...