gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Cernavodă – Informare proiect ”Amenajării unei parcări pentru autocamioane, în zona Danei Agabaritice, Centrala Nucleară Cernavodă”

Avatar photo by

Primăria orașului Cernavodă a lansat o licitație, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, pentru execuția lucrărilor în vederea amenajării unei parcări pentru autocamioane, în zona Danei Agabaritice, Centrala Nucleară Cernavodă.
Investiția ajunge la suma de 1.277.714,65 de lei, fără TVA, dintre care:

Cheltuieli pentru investiția de bază: 1.203.607,01 lei, fără TVA;
Organizarea de șantier: 74.107,64 de lei, fără TVA.
Durata contractului este de trei luni.

Operatorii economici interesați de achiziție trebuie să prezinte o listă a principalelor lucrări similare cu cele care fac obiectul contractului, executate în ultimii cinci ani, raportați la data limită de depunere a ofertelor.

Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Astfel, din listă trebuie să rezulte că ofertantul a executat lucrări similare celor care fac obiectul prezentei achiziții, la nivelul unuia sau mai multor contracte, în valoare de cel puțin 1.277.714,65 de lei, fără TVA.

De asemenea, agenții economici interesați trebuie să depună o garanție de participare în valoare de 12.777,14 lei. Totodată, ofertantul trebuie să își mențină oferta pe parcursul a patru luni.

Ofertele pot fi depuse până în data de 21 aprilie 2023, ora 15:00, iar licitația se va desfășura în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, în data de 21 aprilie 2023, de la ora 15:00.

În cele ce urmează, redăm integral fișa de date a achiziției:

În cele ce urmează, redăm integral fișa de date a achiziției:
Fisa-de-date-Parcare-Cernavoda

You may also like