gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Pecineaga – Informare proiect modernizarea străzilor din comuna Pecineaga – 21/2019

Avatar photo by

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de către primăria comunei Pecineaga, prin primar Niculae Stan.

Mai exact, vorbim de modernizarea străzilor din comuna Pecineaga – 21/2019, județul Constanța, propus a fi amplasat în satul Pecineaga, din comuna cu aceeași nume.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Constanța, str. Unirii nr. 23. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Indicatorii tehnico-economici aferenți proiectului sunt următorii: valoare proiect – 14.930.137,3 lei, din care din bugetul local au fost alocați 805.676,76 lei, restul banilor venind din bugetul de stat. Anul trecut, se solicita finanțarea in baza Programului National de Investitii „Anghel Saligny”
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Murfatlar – Informare proiect finanțare Centre Comunitare Integrate prin PNRR, Componenta 12 – Sănătate, Axa I.1.Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești.

De curând, pe site-ul Ministerului Sănătății ( ms.ro ) a fost publicată lista localităților selectate pentru finanțarea Centrelor Comunitare Integrate prin PNRR, Componenta 12 – Sănătate, Axa I.1.Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești. Din cele 200...