gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Hârșova – Informare contract de înființare centru de colectare deșeuri prin aport voluntar

Avatar photo by

Primăria Hârșova a atribuit un contract de înființare centru de colectare deșeuri prin aport voluntar.

Câștigătorii constractului sunt societățile Omni Construct Logistic, Tomis Plus și Sirius Proiectare Studii.

Valoarea totală a achiziției este de 2.178.547.75 lei fără TVA.

Contractul are ca obiect servicii de proiectare, asistenta tehnica din partea proiectantului pe parcursul execuției lucrărilor si execuția lucrărilor din cadrul Proiectului „Înființare centru de colectare deșeuri prin aport voluntar în orașul Hârșova, județul Constanța pentru colectarea separată a deșeurilor menajere ce nu pot fi colectate în sistem door-to-door, respectiv deșeuri reciclabile și biodeșeuri ce nu pot fi colectate în pubelele individuale, precum și fluxurile speciale de deșeuri – deșeuri voluminoase, deșeuri de echipamente electrice și electronice, baterii uzate, deșeuri periculoase, deșeuri din construcții și demolări.

Potrivit devizului general din cadrul Proiectul Tehnic Tip pus la dispoziție de MMAP, adaptat, valoarea estimata totală pentru proiectarea si executia lucrărilor este de 2.261.206,83 lei fara TVA formată din: Realizarea proiectului tehnic și asistență tehnică din partea proiectantului pe toata durata contractului de execuție lucrări cu o valoare estimată de 161.574,82 lei fără TVA și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții cu o valoare estimată este de 2.099.632,01 lei fără TVA.

Valoarea nu cuprinde suma prevazută pentru diverse și neprevăzute de 100.000 lei fără T.V.A., aceste sume putând fi accesate oricând în timpul derulării contractului în condițiile prevazute la art. 221 din Legea 98/201.

Durata contractului 12 de luni iar durata minimă a perioadei de garanţie va fi de 3 ani potrivit Legii nr.10/1995, republicată, cu modificările şi completările aduse acesteia.

harsova

Primăria Hârșova – Informare contract de înființare centru de colectare deșeuri prin aport voluntar

You may also like