gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mihail Kogălniceanu – Informare proiecte ce vizează modernizarea infrastructurii rutiere

Avatar photo by

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu continuă proiectele ce vizează modernizarea infrastructurii rutiere. Astfel a fost lansată achiziția pentru execuția de lucrări în cadrul proiectului de asfaltare a drumurilor din localitate, etapa a III-a. Valoarea contractului este de 6.977.660,56 de lei.

Străzile ce fac obiectul prezentului proiect sunt: străzile Nicolae Bălcescu (tronson 1, strada Nicolae Bălcescu- strada Transilvaniei, pe o lungime de 122 de metri și tronson 2, strada Panduri- extravilan, pe o lungime de 439 de metri), Transilvaniei (strada Panduri- extravilan), pe o lungime de 456 de metri, Dorobanți (strada Panduri-extravilan), pe o lungime de 460 de metri, strada Daciei (strada Panduri-extravilan), pe o lungime de 473 de metri și Victoriei (tronson 1- extravilan- strada Panduri, pe o lungime de 480 de metri și tronson 2 DN 2A- strada Călugăreni, pe o lungime de 222 de metri).

Totodată, sunt vizate și Aleea Stadion, pe o lungime de 275 de metri, pe două tronsoane (strada Tomis- strada Pădurii și aleea Stadion- tronson 1- strada Pădurii, pe o lungime de 63 de metri, precum și străzile Stadion (strada A- aleea Stadion- Tronson 1), le o lungime de 595 de metri, Brândușelor (Tronson 1- strada Nicolae Bălcescu- extravilan), pe o lungime de 332 de metri și tronson 2 (strada Brândușelor- Tronson 1), pe o lungime de 155 de metri, Stejarului (aleea Stadion- Tronson 1- strada Pădurii), pe o lungime de 193 de metri, strada 1 (strada Tomis- strada Moldovei), pe o lungime de 171 de metri, strada A (DJ 222- strada 2), pe o lungime de 378 de metri, strada B (DJ 222- strada Prelungirea Decebal), pe o lungime de 146 de metri, strada C (strada A- strada D), pe o lungime de 143 de metri și strada Prelungirea Decebal (strada A- strada 1), pe o lungime de 222 de metri.

În localitate vor fi asfaltate și alte străzi. Reamintim că ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Vestea, a semnat, la sfârșitul lunii iulie a.c., mai multe contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“. Ancuța Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, a semnat atunci contractul de finanțare „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogalniceanu – etapa III“.

Primăria Mihail Kogălniceanu – Informare proiecte ce vizează modernizarea infrastructurii rutiere

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Pantelimon – Informare concurs angajare

Primăria Pantelimon organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical comunitar, în cadrul Compartimentului asistență socială al aparatului de specialitate al primarului. Condiţiile specifice...