gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Hârșova – Informare proiect „Construire locuințe sociale – strada Vadului nr. 99.”

Avatar photo by

Primăria orașului Hârșova a publicat în Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice (SEAP) anunțul de atribuire directă a serviciilor și lucrărilor aferente obiectivului „Construire locuințe sociale – strada Vadului nr. 99.”

Proiectul a fost selectat pentru finanțare în cadrul Programului de construcții de locuințe sociale, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației iar valoarea totală estimată a proiectului este de 20.884.849 lei (fără TVA).

Termenul de finalizare al serviciilor de proiectare este de 12 luni de la data începerii, iar finalizarea execuției lucrărilor în termen de 36 de luni de la data de începere a lucrărilor.

,,Obiectivul răspunde nevoii de a combate marginalizarea socială și a îmbunătăți condițiile de locuire pentru persoanele care provin din comunități vulnerabile, asigurând totodată condiții decente de locuit pentru categoriile sociale dezavantajate. Astfel, ca urmare a unui număr ridicat de cereri depuse la nivelul orașului, cu privire la acordarea de locuințe sociale familiilor cu un venit mediu net lunar realizat în ultimile 12 luni sub nivelul venitului net lunar pe familie pentru care potrivit prevederilor Legii 114/1996 se acordă ajutor social, administrația locală propune contruirea unui corp de clădire cu apartamente,” precizează reprezentanții Primăriei orașului Hârșova.

Primăria Hârșova – Informare proiect „Construire locuințe sociale – strada Vadului nr. 99.”

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Topraisar – Informare proiect „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar“

Primăria Topraisar a lansat o licitație pentru achiziționarea de echipamente digitale în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar“. Acesta vizează modernizarea procesului educațional, prin dotarea...