gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Techirghiol – Cadastrare gratuită pentru anumite zone din intravilanul orașului

Avatar photo by

Locuitorii orașul Techirghiol, care doresc să beneficieze de realizarea gratuită a cadastrului sistematic pentru anumite zone din intravilanul orașului, sunt așteptați la sediul Primăriei cu mai multe documente.

În această etapă, sunt avute în vedere în jur de 40 de străzi, a căror listă poate fi consultată pe pagina de internet a Primăriei Techirghiol, unde pot fi obținute informații și despre actele necesare.

Termenul limită este data de 30 noiembrie.

Realizarea cadastrului este foarte importantă pentru fiecare proprietar, deoarece astfel se reglementează din punct de vedere juridic bunul imobiliar deținut, transmit reprezentanții Primăriei Techirghiol.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Albești – Informare proiect „Expertiză tehnică Documentație DALI DTAC Proiect tehnic de execuție Asistență tehnică pentru drumuri/străzi în lungime de maxim 3 km“

Primăria Albești a atribuit prin cumpărare directă contractul privind „Expertiză tehnică Documentație DALI DTAC Proiect tehnic de execuție Asistență tehnică pentru drumuri/străzi în lungime de maxim 3 km“ unei companii din Capitală. Potrivit informațiilor...