gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Lumina – Informare proiect „Construire cămin cultural Oituz, realizare împrejmuire și organizare de șantier“

Avatar photo by

Primăria Lumina a postat un anunț pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice privind achiziția serviciului de „Construire cămin cultural Oituz, realizare împrejmuire și organizare de șantier“.

„Execuția lucrărilor pentru implementarea investiției publice: Realizarea unui cămin cultural pe amplasamentul din Str. Viitorului, nr. 2C, sat Oituz, comuna Lumina, jud. Constanța cu capacitate de 97 locuri cu regim de înălțime parter, cu următorii parametri specifici: – Suprafața teren: 1.029,00 mp – Suprafața construită propusă(Sc): 350,80 mp – Suprafața desfășurată propusă (Sd): 350,80 mp – Suprafața utilă (Su): 301,06 mp – Suprafață scări/rampă: 25,00 mp – Suprafața trotuare: 135,00 mp – Suprafața spații verzi: 496,00 mp – P.O.T. 34,09% – C.U.T. 0,34“, se arată în anunț.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 1.337.379 de lei fără TVA.

Proiectul prezinta lucrările de realizare a unui cămin cultural cu capacitate de 97 locuri cu regim de înălțime parter. În cadrul prezentului proiect s-au propus următoarele lucrări: o lucrare de rezistență, o lucrare de arhitectură, o lucrare de instalații electrice, o lucrare de instalații sanitare și o lucrare de instalații termice.

Primăria Lumina – Informare proiect „Construire cămin cultural Oituz, realizare împrejmuire și organizare de șantier“

You may also like