gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Informare RAJA – Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Cernavodă!

Avatar photo by

Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Cernavodă!

În cadrul lucrărilor de investiții realizate la nivelul sistemului de alimentare cu apă din orașul Cernavodă, joi – 03 august 2023 se vor executa lucrări de racordare a noii conducte de pe strada I.D. Chirescu la rețeaua existentă de pe străzile Luptei, Revoluției, Primăverii și Muncitorilor.
Prin urmare, se va întrerupe furnizarea apei în intervalul orar 08:00 – 16:00 în următoarele zone:
Străzile Luptei, Revoluției, Primăverii, Muncitorilor, Avram Iancu, Salciei, Mălinului și I.D. Chirescu, cu străzile adiacente și punctele termice aferente;
Cartier Columbia;
Investiția face parte din ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a societății RAJA S.A. Constanța în perioada 2014- 2020”. Contract CL 24 – ”Rețele apă Cernavodă, Făclia și Tortoman. Aducțiuni Făclia, Cernavodă. Rețele canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă” în valoare de peste 56 mil.lei.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.
Biroul de Comunicare

 

You may also like