gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Locuitorii comunei Lumina pot beneficia de consultații GRATUITE de medicină generală

Avatar photo by

Primăria Lumina anunță că, timp de două săptămâni, între 2 și 11 august 2023, o echipă multidisciplinară formată din medici specialiști, asistenți medicali și voluntari ai Crucii Roșii vor evalua starea de sănătate a cetățenilor din satul Sibioara, prin analize medicale de bază și vor oferi consultații gratuite de medicină generală, pediatrie, ginecologie, optică medicală, stomatologie, precum și alte specializări.

„Crucea Roșie Română oferă, astfel, șansa de a depista la timp afecțiuni care pun viața în pericol, prin asigurarea de consultații medicale direct în comunitate, în condițiile in care accesul la serviciile medicale este limitat din cauza lipsei unui medic de familie.

Serviciile medicale se vor face pe bază de programare telefonică la numărul de telefon 0723 361 897 sau la 0723 378 263 , 0720 003 961 !

Cetățenii din localitățile Lumina și Oituz care doresc să beneficieze de analizele medicale detaliate pe https: https://www.primaria-lumina.ro/caravana-de-sanatate-de-la-crucea-rosie-ajunge-in-satul-sibioara/?fbclid=IwAR2pl-6P7GVXClYMercoYBOXZl0n9W0PXrO2p2JeeDKpge2f0RSsR1yelUA pot beneficia de transport până la locația caravanei din satul Sibioara, acesta fiind asigurat de Primăria Comunei Lumina. Vă rugăm să rețineți că pentru asigurarea transportului este obligatorie programarea în prealabil la numerele de telefon  0723 378 263 , 0720 003 961 !“, informează Primăria Lumina.

Locuitorii comunei Lumina pot beneficia de consultații GRATUITE de medicină generală

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Mangalia – Informare angajare

Primăria Municipiului Mangalia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer treapta profesională II – Compartiment Transport Local, Direcţia Gospodărire Urbană și Servicii de Utilităţi...