gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Medgidia – Informare lucrări Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu

Avatar photo by

Primăria municipiului Medgidia a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru execuția lucrărilor suplimentare conform DS2 pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice din Municipiul Medgidia, Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu – Corp Școală și Corp Sală de Sport”.

Investiția cuprinde execuție lucrări suplimentare conform DS2 pentru obiectivul de investitie „Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice din Municipiul Medgidia, Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu – Corp Școală și Corp Sala de Sport”. Potrivit estimărilor realizate, valoarea estimată totală execuție lucrări pentru obiectivul sus menționat este de 2.191.084,86 lei fără TVA.

În final, contractul a fost adjudecat pentru suma de 1.758.372,18 lei, iar firma câștigătoare este Holding Hondor Stil SRL, fiind semnat la data de 11 aprilie 2023, conform documentului anexat.

municipiul-medgidia

Primăria Medgidia – Informare lucrări Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Mircea Vodă – Informare proiect „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Mircea Vodă”

Consiliul Local al comunei Mircea Vodă, județul Constanța, a discutat și aprobat inițiativa primarului George Ionașcu privind depunerea și participarea în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de...