gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Lumina – ANUNT privind PROIECTUL DE INREGISTRARE SISTEMATICA A IMOBILELOR din UAT Lumina

Avatar photo by

In perioada 27.03.2023 – 17.04.2023 se va derula etapa de COLETARE a actelor de proprietate în cadrul programului de cadastrare gratuită a imobilelor.

Pentru localitatile Oituz si Sibioara colectarea actelor se va face in cadrul acestor localitati. Locatia si perioada de colectare se va anunta ulterior.

Proprietarii de imobile (intravilan/ extravilan) vor primi notificari ce cuprind informatii despre DATA PREZENTARII la SEDIUL PRIMARIEI, programul de functionare cat si informatii cu privire la documentele necesare a fi prezentate in functie de situatia descrisa mai jos:

1 Cei care NU DETIN CADASTRU si intabulare (extravilan sau intravilan;):
✔️copii BI/CI;
✔️actele in original pentru a stabili care acte sunt necesare in vederea legalizarii;

2 Cei care AU CADASTRU SI INTABULARE:
✔️copii CI/BI proprietar;
✔️copie cadastru si intabulare (Incheiere de intabulare, extrase cf vechi).

Notificarile le veti gasi in cutiile postale ale imobilelor in timp util, astfel incat sa va prezentati cu documentele la data inscrisa pe notificare.

❗❗❗ DACA DEJA V-ATI INSCRIS PE PLATFORMA „https://lumina.avaprime.ro” sau completand formularul de la Primarie pana la data de 22.03.2023, sunteti rugati sa nu va mai prezentati, veti fi contactati de catre prestator in functie programarea masuratorilor.

❗❗❗Va reamintim IMPORTANTA PREZENTARII INDIFERENT DACA DETINETI SAU NU cadastru si intabulare. Prestatorul (AVA PRIME) a sesizat mai multe situatii cu documentatii de cadastru care nu respecta limitele de proprietate, modificari de suprafata, imobile translatate.

Prima zona a localitatii care se va prezenta la sediul PRIMARIEI in perioada 27.03.2023 – 04.04.2023:

You may also like