gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Murfatlar – Informare proiect “Reabilitare și modernizare străzi în orașul Murfatlar, județul Constanța”

Avatar photo by

Primăria Murfatlar ne informează că după executarea lucrărilor pentru înființarea rețelei de gaze naturale și a branșamentelor de gaz, va demara proiectul “Reabilitare și modernizare străzi în orașul Murfatlar, județul Constanța”, proiect în valoare de 19.256.063 lei, din care, pentru 15.000.000 lei este deja obținută finanțarea prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. În acest moment se execută proiectul tehnic, urmând apoi să se scoată la licitație execuția lucrărilor.

Se vor moderniza un număr de 20 de străzi (vezi tabelul), iar lucrările prevăd pe lângă un covor nou de asfalt și înlocuirea bordurilor, refacerea trotuarelor dar și crearea de noi locuri de parcare.
Având în vedere prevederile HG 714/26.05.2022 : “în termen de 1 an de zile de la întrarea în vigoare a prezentei, acolo unde există rețea publică de canalizare, este obligatorie branșarea la rețeaua de canalizare a gospodăriilor individuale”. Deoarece după efectuarea lucrărilor de asfaltare a străzilor și trotoarelor timp de 5 ani este imposibilă intervenția pe aceste străzi (se pierde garanția lucrărilor), vă solicităm să faceți demersurile necesare branșării la rețeaua de canalizare pe străzile ce vor urma asfaltate.
Pentru aceasta trebuie să vă adresați operatorului de apă și canalizare – RAJA Constanța, Centrul Zonal Murfatlar pentru obținerea unui ATR (aviz tehnic de racordare) și să vă informați asupra pașilor ce trebuiesc urmați pentru branșarea efectivă la rețeaua publică de canalizare.

You may also like