gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Nicolae Bălcescu – Informare licitație privind înființarea distribuției de gaze în localitate

Avatar photo by

Primăria comunei Nicolae Bălcescu, județul Constanța organizează o licitație, conform Hotărârii Guvernului nr. 209/2019, privind înființarea distribuției de gaze în localitate.

Mai exact, este vorba de concesionarea pentru 49 de ani a serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale din localitatea Nicolae Bălcescu. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 23 martie 2023, ora 14.00, iar data la care vor fi deschise ofertele este 24 martie 2023, ora 11.00, la sediul primăriei din Nicolae Bălcescu.

Amintim că, în 2022, Primăria Nicolae Bălcescu a atribuit, prin procedură simplificată, un contract aferent serviciilor de proiectare și execuție lucrări aferente obiectivului de investiții „Înființarea distribuției de gaze naturale presiune medie în comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța”. Valoarea totală a contractului este de 21.705.390,25 lei, iar firmele câștigătoare sunt Instalații Montaj Tehnologic, Gaz Services SRL, Alex Building SRL și Cromo Advertising SRL. Rezultatul a fost publicat în SICAP pe 30 august, contractul fiind semnat la data de 2 august 2022.

You may also like