gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Informare RAJA – Se oprește apa în localitatea Tortoman, marți – 07 februarie 2023

Avatar photo by
Se oprește apa în localitatea Tortoman, marți – 07 februarie 2023!
În vederea executării lucrărilor de racordare a conductei nou executate de pe strada Mihai Viteazu cu rețeaua existentă pe strada Mica, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei, marți – 07 februarie 2023, în intervalul orar 08.00 – 16.00.
În acest timp vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din toată localitatea Tortoman.
Investiția face parte din Contractul de lucrări – CL24 – Rețele apă Cernavodă, Faclia și Tortoman. Aducțiuni Faclia, Cernavodă. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă, în valoare de aproximativ 57 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor.

You may also like