gazetajudeteana.ro

Primăria Năvodari – Informare pentru Stabilirea măsurilor necesare pentru ajutorarea persoanelor refugiate din Ucraina

de

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, și viceprimarul Aurelian Dumitrașcu au convocat în această dimineață o ședință de urgență pentru stabilirea măsurilor necesare pentru ajutorarea persoanelor refugiate din Ucraina!

➡️Începând de luni dimineață, în intervalul 8.00 – 18.00, de luni până vineri, se deschide un punct de colectare ajutoare în Piața Centrală pentru a veni în sprijinul ucrainienilor fugiți din calea războiului.

👉Persoanele fizice și juridice pot contribui cu alimente neperisabile, produse de igienă personală, materiale sanitare, saltele, pături, saci de dormit etc

➡️În colaborare cu Crucea Roșie România, cei care doresc să facă donații în bani sunt rugați să folosească următoarele conturi – Crucea Roșie Tulcea:

RO76BRDE410SV07590484100 (Lei) RO12BRDE410SV31714694100 (euro) RO88BRDE410SV36413794100 (USD).

➡️Primăria Năvodari se pregătește pentru asigurarea mesei (hrană caldă) pentru 100 de refugiați prin intermediul Cantinei din cadrul Direcției de Asistență Socială.

➡️Deoarece Primăria Năvodari pune la dispoziția refugiaților un număr limitat de spații de cazare, rugăm agenții economici și persoanele fizice care au disponibilitatea de a oferi cazare să se alăture demersului nostru.

👉Pentru o gestionare eficientă a situației la nivel local, toți cei care pot oferi spații de cazare, mâncare caldă, transport și traducere sunt rugați să sune la numărul de telefon 0785.294.067 începând de luni dimineața.

👉Primăria Năvodari va centraliza disponibilitate spatiilor de cazare din oraș și va coordona împreună cu MAI relocarea refugiaților în acestea!

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Mihai Viteazu – Informare implementare servicii digitale proiect „Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul ITI Tulcea – UAT Comuna Mihai Viteazu”

Primăria Mihai Viteazu a început implementarea proiectului „Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul ITI Tulcea – UAT Comuna Mihai Viteazu”,  proiect cofinanțat din Fondul Social European (FSE), prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014...