gazetajudeteana.ro

Primăria Murfatlar – Informare Aplicația de Finanțare a Proiectului “Înființare distribuție de gaze naturale în orașul Murfatlar și satul aparținător Siminoc, jud. Constanța”

de
Primăria Murfatlar a acționat cu maximă operativitate și la data de 15 decembrie a aceluiași an a depus Aplicația de Finanțare a Proiectului “Înființare distribuție de gaze naturale în orașul Murfatlar și satul aparținător Siminoc, jud. Constanța” , în valoare de 60.467.864 lei.
Eforturile Primăriei au fost concentrate pe obținerea susținerii financiare din partea Comisiei Europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare, Axa prioritară “Sisteme inteligente și sustenabile de transport a energiei electrice și de gaze naturale”.
Având în vedere faptul că a fost o competiție între 243 de proiecte, eforturile edilului au fost încununate cu succes, PROIECTUL FIIND SELECTAT PENTRU FINANȚARE. Ținând cont de timpul scurt rămas la dispoziție pentru implementarea Proiectului, proiectarea și execuția au fost scoase deja la licitație, urmând ca spre finele acestui an sa fie demarată execuția lor.

You may also like