gazetajudeteana.ro

Primăria Fântânele – AMENAJARE STRĂZI ÎN COMUNA FÂNTÂNELE, JUDEȚUL CONSTANȚA – LOT 2

de

Urmare derulării procedurii de achiziție publică, privind atribuirea contractului de execuţie lucrări aferente obiectivului de investiţii ”AMENAJARE STRĂZI ÎN COMUNA FÂNTÂNELE, JUDEȚUL CONSTANȚA – LOT 2” și a deciziei emise de catre Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, suntem in masura de a va anunta ca astazi, 14.01.2022, a fost semnat, cu societatea CONSTRUCTII ERBASU S.A., Contractul de execuţie ”AMENAJARE STRĂZI ÎN COMUNA FÂNTÂNELE, JUDEȚUL CONSTANȚA-LOT 2”, înregistrat sub nr. 208/14.01.2022.


Lucrarea cuprinde: lucrări de pietruire și asfaltare în două straturi, cu grosimea de 9 cm, pentru strazile C-tin Brancoveanu, Nufărului, Vlad Țepes, Burebista, Mircea cel Bătran, Mihai Eminescu și Tudor Vladimirescu, execuția de rigole pentru scurgerea apei pluviale și accesul la proprietăți prin montarea de podețe tubulare.
În cel mai scurt timp, permis și de condițiile meteorologice, se vor demara lucrările.
Vă mulțumim pentru răbdarea, întelegerea și încrederea acordată și vă asigurăm că anul acesta vom insista în demararea altor proiecte importante pentru comunitate și asumate de administrația publică locală a comunei Fântânele !

You may also like