gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Murfatlar – Informare închiriere imobil

Avatar photo by

Primăria Murfatlar scoate la licitație, pentru a fi închiriată, o clădire în regim P+1E, în suprafață de 245,22 metri pătrați ce aparține domeniului public al orașului.
Imobilul este situat în Murfatlar, pe calea București nr. 44. Imobilul are scopul realizării unei unități medicale.

Cetățenii care doresc să participe la licitație pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire prin solicitare scrisă, la sediul instituției, în Murfatlar, pe Calea Dobrogei nr. 1, de la Biroul Urbanism, Amenajarea Teritoriului, Investiții, Cadastru Tehnic Edilitar. Costul unui astfel de exemplar este de 100 de lei.

Totodată, cetățenii pot solicita clarificări până în data de 20 februarie 2023, ora 16:30, iar ofertele pot fi depuse până în data de 28 februarie 2023, ora 10:00.

Licitația va avea loc în data de 28 februarie 2023, de la ora 13:00, în sala de ședințe a Primăriei orașului Murfatlar.

Anunțul respectivei licitații a fost publicat în Monitorul Oficial al României în data de 6 februarie 2023, Partea VI 22.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Cernavodă – Informare ambrozie

Primăria orașului Cernavoda informează cetățenii cu privire la prevederile Legii nr. 62/2018 privind combaterea buruienii ambrosia (cu modificările și completările ulterioare) potrivit căreia proprietarii sau deţinătorii de terenuri, beneficiarii lucrărilor de construcţii, administratorii drumurilor...