gazetajudeteana.ro

Primăria Băneasa – modernizarea și extinderea iluminatului public

de

Primăria comunei Băneasa a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru modernizarea sistemului de iluminat public în comună, pentru implementarea proiectului „Modernizarea și extinderea iluminatului public în comuna Băneasa, județul Constanța”.

Atribuirea a avut loc pe 22 decembrie, iar rezultatul final a fost afișat pe 13 ianuarie 2022. Ca obiective, se dorește montarea a 74 de aparate de iluminat cu sursă LED de 54W pe stâlpii existenți de pe strada Trandafirilor, extinderea sistemului de iluminat pe strada Luminișului prin montarea a 26 stâlpi metalici de 6-8m și aparate de iluminat cu sursă LED de 36W. Aparatele vor fi alimentate din rețeaua de iluminat existentă printr-o rețea electrică nou subterană. Se mai dorește montarea a 118 stâlpi de iluminat ambiental echipați cu aparate de iluminat cu sursă LED și panouri fotovoltaice precum și rețea de ilumint alternativă (LES) pe strada Pieții și în lungul străzii Trandafirilor. Se va monta o centrală cu panouri fotovoltaice de 30kW.

În localitatea Negureni se vor monta 40 de aparate de iluminat LED de 54W pe sâlpii existenți de pe strada Principală, iar în localitatea Făurei se vor monta 45 astfel de aparate de iluminat pe strada Principală.

Valoarea finală a contractului este de 3.276.323,69 lei, iar firma câștigătoare este Electromagnetica SA.

Sursa Ziua de Constanta 

 

You may also like