gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Cernavodă – Informare proiect finalizare prima parcare rezidențială acoperită din oraș

Avatar photo by

Primăria Cernavodă a finalizat prima parcare rezidențială acoperită din oraș și va continua să acopere celelalte parcări din localitate.

Administrația locală din Cernavodă a terminat lucrările de construire a parcării de autoturisme acoperite din zona Trust, între strada 9 Mai și Aleea Libertății, la Foișor. Au fost demolate zece garaje din zonă, a fost asfaltată întreaga suprafață a parcării (1.900 mp) și au fost amenajate 68 de locuri de parcare: 44 acoperite, 20 neacoperite și patru destinate persoanelor cu dizabilități. În plus, au fost realizate scurgerea pluvială și trotuarele, s-au montat indicatoare etc. Valoarea totală a investiției este de 1.809.005,16 lei, fonduri de la bugetul local.

Primăria Cernavodă a anunțat că prima parcare supraetajată din oraș va fi finalizată în acest an, cel mai probabil în luna octombrie. Aceasta este ridicată în zona blocuri H2 – H7, de pe strada Medgidiei, iar valoarea totală a investiției este de 8.588.899,51 lei, TVA inclus, bani tot de la bugetul local.

Primăria Cernavodă – Informare proiect finalizare prima parcare rezidențială acoperită din oraș

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Cernavodă – Informare proiect „Dotarea cu echipamente digitale (săli de clasă, laborator informatică, laborator științe, cabinet școlar și cabinet psihopedagogic)”

Primăria orașului Cernavodă, județul Constanța, a lansat un anunț de participare la licitație, prin care dorește să atribuie contractul „Dotarea cu echipamente digitale (săli de clasă, laborator informatică, laborator științe, cabinet școlar și cabinet...