gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mihail Kogălniceanu – Informare proiect ,,Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța”

Avatar photo by

Administrația locală din comuna Mihail Kogălniceanu anunță că proiectul ,,Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța” Etapa l, este în implementare.

„Periodic vă vom comunica gradul de implementare al proiectului „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța” Etapa l. Vă reamintim că Etapa II a fost încheiată iar Etapa III se află în faza de pregătire a procedurii de licitație. Această etapă vizează lucrările de modernizare a patru străzi, în lungime totală de aproximativ 2.545 m, ce fac parte din rețeaua de drumuri locale din comuna Mihail Kogălniceanu, respectiv strada Nicolae Bălcescu, strada Transilvaniei, strada Dorobanți și strada Daciei. Arterele ce fac obiectul contractului sunt străzi principale, cu două benzi de circulație pentru trafic în dublu sens. Suprafața afectată de lucrări este de aproximativ 19.000 mp”, au precizat reprezentanţii administraţiei publice locale din comuna Mihail Kogălniceanu.

Lucrările se referă la aducerea structurilor rutiere la parametrii tehnici corespunzători categoriei străzilor, asigurându-se astfel condiții optime de siguranță și confort în circulația pietonală. Totodată, se urmărește și realizarea unor profile transversale cu elemente geometrice care să se încadreze în prevederile legale, asigurarea scurgerii apelor pluviale în condiții optime și realizarea marcajelor rutiere.

Acest proiect a fost depus, împreună cu alte două, prin Programul Național de Investiții PNI „Anghel Saligny”, pentru îmbunătățirea infrastructurii în localitate. Etapa I din cadrul acestui obiectiv de investiții are valoarea totală de 4.000.000,00 de lei. Proiectele depuse de Primăria comunei Mihail Kogălniceanu sunt „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu- Etapa I”, Valoarea contractului este de 4,000,000.00 de lei, Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu- Etapa II Valoarea contractului este de 5,077,243.37 de lei” și „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu- Etapa III Valoarea contractului este de 5,922,756.63 de lei.”

Primăria Mihail Kogălniceanu – Informare proiect ,,Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța”

You may also like