gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Techirghiol oferă ajutoare de încălzire pentru sezonul rece

Avatar photo by

Primăria oraşului Techirghiol şi Consiliul Local sprijină şi în această iarnă persoanele şi familiile defavorizate în ceea ce priveşte încălzirea locuinţelor.

Direcția de Asistență Socială Techirghiol, cu sediul pe strada Nicolae Bălcescu nr.27A (Casa de Cultură „Constantin Tănase”), primeşte începând cu 1 noiembrie, dosarele pentru ajutoarele privind încălzirea locuinţelor.

Astfel, ajutoarele de încălzire vor putea fi obținute de persoanele singure care realizează venituri de maxim 2053 lei pe luna anterioară depunerii cererii și de către familiile care realizează venituri de maxim 1386 lei de persoană pe luna anterioară depunerii cererii.

De asemenea, familiile și persoanele singure ale căror venituri sunt de până la valorile susmenționate, beneficiază lunar, pe tot parcursul anului, de supliment pentru energie, în sumă fixă, după cum urmează: 30 lei/lună supliment pentru consum energie electrică, 20 lei/lună supliment pentru consum combustibil solizi /lichizi/petrolieri şi 10 lei/lună supliment pentru consum combustibil gaze naturale.

 

Primăria Techirghiol oferă ajutoare de încălzire pentru sezonul rece

You may also like