gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Hârșova – Informare contract „Construire locuințe sociale, strada Vadului 99“

Avatar photo by

Primăria Orașului Hârșova a atribuit contractul pentru serviciile de proiectare și de execuție a lucrărilor pentru construirea de locuințe sociale. Contractul a fost atribuit la începutul lunii aprilie a acestui an, fiind publicat în SICAP pe 25 iulie 2024. Valoarea lui este de 20.765.000 de lei, bani ce provin de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Primăria Orașului Hârșova a atribuit, în cursul zilei de 9 aprilie 2024, contractul ce prevede achiziția serviciilor și lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Construire locuințe sociale, strada Vadului 99“. Anunțul privind atribuirea contractului a fost publicat în Sistemul informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice pe 25 iulie 2024.

Termenul de finalizare al serviciilor de proiectare este de douăsprezece luni de la data începerii, iar finalizarea execuției lucrărilor trebuie să aibă loc în maximum 36 de luni de la data de începere a lor.

Conform Caietului de sarcini, obiectivul de investiții răspunde nevoii de a combate marginalizarea socială și de a îmbunătăți condițiile de locuire pentru persoanele care provin din comunități vulnerabile, asigurând, totodată, condiții decente de locuit pentru categoriile sociale dezavantajate. Astfel, ca urmare a unui număr ridicat de cereri depuse la nivelul orașului, cu privire la acordarea de locuințe sociale familiilor cu un venit mediu net lunar realizat în ultimul an sub nivelul venitului net lunar pe familie, pentru care, potrivit prevederilor Legii 114/1996, se acordă ajutor social, administrația locală propune contruirea unui corp de clădire cu apartamente.

Câștigătoare a contractului în valoare de 20.765.000 de lei, fără TVA, este Myrmidon Technosystems SRL din Otopeni. Firma a fost înființată în anul 2012 și se ocupă cu activități de inginerie și consultanță tehnică. Administrator și unic asociat este Andrei Caprini. Pentru 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 29.394.040 de lei, un profit net de 5.683.530 de lei, datorii de 5.476.182 de lei și 13 angajați.

Terenul pe care se va ridica imobilul are o suprafață totală de 2.174 de metri pătrați și se află în administrarea Primăriei. Construcția ar urma să aibă un regim de înălțime P+8E+etaj 9-10 parțial și va găzdui două tipuri de apartamente, respectiv 48 cu două camere și unsprezece cu trei camere, având un total de 59 de unități de locuit. Imobilul va beneficia de toate utilitățile necesare, prin racordarea și branșarea la rețelele tehnico-edilitare publice existente în zonă, fiind vorba de gaze naturale, apă, electricitate, telefonie și canalizare.

Primăria Hârșova – Informare contract „Construire locuințe sociale, strada Vadului 99“

You may also like