gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Cumpăna – Informare investiții P+3E+M, 64 Unități Locative – ANL III

Avatar photo by

Administraţia locală din comuna Cumpăna se ocupă în continuare de construirea celor două blocuri destinate tinerilor din localitate. Primăria Cumpăna a anunţat care este stadiul lucrărilor şi a oferit câteva detalii despre acestea.

„Continuă lucrările la obiectivul de investiţii locuinţe pentru tineri destinate închirierii, str. Vasile Pârvan nr. 1E, Comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, P+3E+M, 64 Unități Locative – ANL III. La data de 10 iulie 2024, stadiul lucrărilor la cele două blocuri este următorul: la primul loc lucrările finalizate sunt gletuirea pereților la interior, instalația termică și sanitară, iar lucrările aflate în execuție sunt cele la instalația electrică şi la acoperiș. La exterior s-a aplicat amorsă și urmează realizarea tencuielii decorative. La blocul al doilea se execută armarea / cofrarea grinzilor la etajul 4. Programul de construcții de locuințe pentru tineri destinate închirierii este derulat prin Agenția Națională pentru Locuințe București”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Cumpăna.

 

Primăria Cumpăna – Informare investiții P+3E+M, 64 Unități Locative – ANL III

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Mihail Kogălniceanu – Informare licitație pentru atribuirea contractului aferent execuției lucrărilor de construire în cadrul proiectului „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța – Etapa 1”

Primăria Mihail Kogălniceanu organizează o licitație pentru atribuirea contractului aferent execuției lucrărilor de construire în cadrul proiectului „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța – Etapa 1”. Termenul limită pentru depunerea ofertelor...