gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Informare Publică RAJA: Intervenție pe conducta de aducțiune din orașul Năvodari

Avatar photo by

UPDATE

Pe parcursul executării lucrărilor de remediere a avariei survenite pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 600 mm, din localitatea Lumina, județul Constanța, s-a decis înlocuirea unei porțiuni din tronsonul afectat. Aceasta va conduce la prelungirea timpului de intervenție, finalizarea lucrărilor fiind preconizată în jurul orei 24.00. Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii din orașul Năvodari, inclusiv zona industrială Midia, dar și cei din localitățile Corbu și Lumina.

Având în vedere lungimea conductei, diametrul mare și implicit numărul de consumatori deserviți, reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată, în funcție de topografia rețelei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților și îi asigurăm că echipele noastre deplasate la fața locului depun toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt.

 

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune cu diametrul de 600 mm, de pe strada Năvodari din localitatea Lumina, județul Constanța, echipele RAJA sunt nevoite să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi – 19 iunie 2024, în intervalul orar 07.15 – 18.00.
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Năvodari și Corbu, dar și cei din zona industrială Midia. În localitatea Lumina, în zonele înalte, cu preponderență la etajele superioare ale imobilelor, se va înregistra lipsa apei la robinete.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

 

Informare Publică RAJA: Intervenție pe conducta de aducțiune din orașul Năvodari

You may also like

article-image
Anunțuri

Informare Polaris – 𝐑𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐟𝐚𝐭̗𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮 𝐢̂𝐧𝐬𝐞𝐚𝐦𝐧𝐚̆ 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚̆🌿♻️

𝐑𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐟𝐚𝐭̗𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮 𝐢̂𝐧𝐬𝐞𝐚𝐦𝐧𝐚̆ 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚̆🌿♻️ Știai că fiecare dintre noi este un generator de deșeuri? Fie că ne place sau nu, orice obiect pe care îl folosim astăzi va ajunge...
article-image
Anunțuri

Informare Polaris – Colectează responsabil deșeurile voluminoase!

𝐂𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥 𝐝𝐞𝐬̗𝐞𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐥𝐮𝐦𝐢𝐧𝐨𝐚𝐬𝐞❗ Săptămâna aceasta, 15 – 21. 07.2024, bena pentru colectarea deşeurilor voluminoase este amplasatā la intersecția strāzilor Chiliei cu Panait Cerna. În aceste bene puteți depune deșeuri de dimensiuni mari: mobilier,...