gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Băneasa – Informare lucrări la centrul de colectare prin aport voluntar

Avatar photo by

Primăria comunei Băneasa, județul Constanța, a atribuit prin procedură simplificată un contract firmei Kriskon.

Obiectul contractului este execuție lucrări pentru obiectivul „Înființare centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Băneasa, județul Constanța”.

Suma alocată de primăria Băneasa pentru această achiziție este de 1.975.474,59 de lei, fără TVA (aproximativ 400.000 de euro la cursul actual).

Descriere succintă

Achiziția presupune atribuirea unui contract de execuție lucrări, al cărui obiect constă în execuția lucrărilor de construcții pentru obiectivul „Înființare centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Băneasa, județul Constanța”, pentru care UAT Comuna Băneasa a obținut o finanțare nerambursabilă prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul I – Tranziția verde, Componenta C3 – Managementul deșeurilor, Investiția I1 – Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integrat al deșeurilor municipale la nivel de județ sau la nivel de orașe/ comune, Sub-investiția I1.a – Înființare de centre de colectare prin aport voluntar în baza Contractului de Finanțare nr. C3_I1.A_1_65565/03.02.2023.

Primăria Băneasa și Kriskon au încheiat contractul la data de 6 martie 2024, iar acesta a apărut în SEAP pe 15 martie 2024.

baneasa-centru

Primăria Băneasa

You may also like