gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Informare RAJA – Se oprește apa în localitățile Ștefan cel Mare, Făclia, Saligny, dar și la CNE Cernavodă

Avatar photo by

În vederea executării lucrării programate în orașul Cernavodă – ”Lucrări de conexiune conductă de aducțiune DN 500 mm – Gospodăria de apă Ștefan cel Mare – Cernavodă”, RAJA S.A. va sista furnizarea apei de joi – 18 ianuarie 2024, de la ora 08:00, până sâmbătă – 20 ianuarie 2024, ora 08:00.
În acest timp vor fi afectați de lipsa apei consumatorii: CNE Cernavodă, localitatea Ștefan cel Mare – partea dintre DN 22C și Canalul Dunăre- Marea Neagră, localitatea Făclia – tronsonul DN 22C – Canalul Dunăre- Marea Neagră și localitatea Saligny.
Investiția face parte din cadrul ”Proiectului de Dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a RAJA SA Constanța în perioada 2014- 2020”, contractul de lucrări CL 24 ”Rețele apă Cernavodă, Făclia și Tortoman. Aducțiuni Făclia și Cernavodă. Rețele canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă.”
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Informare RAJA – Se oprește apa în localitățile Ștefan cel Mare, Făclia, Saligny, dar și la CNE Cernavodă

You may also like

article-image
Anunțuri

DJC – DJ 393 Albești-Coroana

„DJ 393 Albești – Coroana, aproape de primul strat de asfalt” Lucrările la DJ 393 Albești – Coroana avansează cu repeziciune. Până acum s-a turnat binder (primul strat de asfalt) pe o lungime de...