gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Valu lui Traian – Informare şedinţă extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian

Avatar photo by

Primarul comunei Valu lui Traian Florin Mitroi, convoacă şedinţă extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, jud.Constanţa, în conformitate cu prevederile art.133 alin.(2) lit.”a” din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările uterioare, în data de 26.09.2023 , ora- 12,00, ce va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Proiectul ordinii de zi este compus din urmatoarele puncte :

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate/documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a indicatorilor tehnico-economici/ indicatorilor tehnico-economici actualizați și a devizului general/ devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții ”Realizare rețea de alimentare cu apă, inclusiv branșamente și extindere rețea de canalizare, inclusiv racorduri, Cartier Calea Dobrogei Nr.448, Localitatea Valu lui Traian, jud. Constanța”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului.
Iniţiator- primar MITROI FLORIN
Comisii de specialitate ale Consiliului Local: C(1), C(3) și C(5).

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate/documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a indicatorilor tehnico-economici/ indicatorilor tehnico-economici actualizați și a devizului general/ devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții ” Reabilitare drumuri și trotuare, Comuna Valu lui Traian, jud. Constanța”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului.
Iniţiator- primar MITROI FLORIN
Comisii de specialitate ale Consiliului Local: C(3) și C(5).

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate/documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a indicatorilor tehnico-economici/ indicatorilor tehnico-economici actualizați și a devizului general/ devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții ”Asfaltare străzi și trotuare, Cartier Calea Dobrogei Nr.448, Comuna Valu lui Traian, jud. Constanța”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului.
Iniţiator- primar MITROI FLORIN
Comisii de specialitate ale Consiliului Local: C(3) și C(5).

Primăria Valu lui Traian – Informare şedinţă extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian

You may also like