gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Valu lui Traian – Informare modernizare reţele de apă şi canalizare

Avatar photo by

Reprezentanţii administraţiei locale din Valu lui Traian îi avertizează pe cetăţenii din localitate că deversarea de apă uzată menajeră este strict interzisă prin lege.
Acest lucru se întâmplă mai mereu în Valu lui Traian, iar reprezentanţii Primăriei Valu lui Traian avertizează faptul că se vor lua măsuri în acest sens.

Mai mult decât atât, reţelele de apă şi canalizate vor continua să fie modernizate.

„Vă aducem la cunoștință faptul că pe DN se desfășoară lucrări de extindere și modernizare a rețelelor publice de alimentare cu apă și de canalizare. Pe anumite tronsoane au fost constatate dejecții, ceea ce înseamnă că mai multe gospodării deversează apă menajeră uzată pe drumul național. Atragem atenția asupra faptului că deversarea de apă uzată menajeră pe domeniul public este strict interzisă.

În perioada următoare se vor face verificări și se vor aplica sancțiuni conform legii. Solicităm să stopați urgent deversarea de ape uzate menajere, deoarece această acțiune duce la îngreunarea lucrărilor existente pe DN 3 și încalcă legislația în vigoare asupra protecției mediului” au avertizat reprezentanții Primăriei Valu lui Traian.

Primăria Valu lui Traian – Informare modernizare reţele de apă şi canalizare

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Mihail Kogălniceanu – Informare proiect „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu – Etapa I și Etapa II, pe străzile Nicolae Bălcescu, Transilvaniei, Dorobanți, Daciei“

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu – Etapa I și Etapa II, pe străzile...