gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Techirghiol – Informare rute transport

Avatar photo by
Având în vedere numeroasele sesizări venite din partea locuitorilor orașului Techirghiol ce fac referire la transportul pe ruta Constanța-Techirghiol-Eforie Primăria Techirghiol face următoarele precizări:
1. După cum v-au informat autoritățile licitația de atribuire a licențelor de transport public județean a fost organizata de Consiliul Județean Constanta, și, începând cu data de 1 ianuarie 2023, transportul de persoane pe ruta Constanta – Eforie – Techirghiol și retur este asigurat de METROPOLITAN.
2. A doua varianta pentru locuitori este Transevren care are doua stații: strada Răscoalei DN 38 Magazin Picoiu și strada Răscoalei DN 38 în dreptul blocurilor ANL.
3. În pozele alăturate aveți prezentat graficul și stațiile de îmbarcare-debarcare pe aceasta ruta de la cele două companii de transport.
4. Sesizările și reclamațiile se pot trimite direct la Consiliul Județean Constanta, cel care a atribuit licență pentru aceasta ruta, la telefon 0241/488.455, de luni până joi intre orele 08.00 – 16.30 și vineri intre orele 08.00 – 14.00, sau la adresa de e-mail transporturi@cjc.ro.

You may also like