gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Poarta Albă – Informare concesionare serviciu de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale

Avatar photo by

Primăria comunei Poarta Albă organizează o licitație deschisă pentru concesionarea serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale în comuna Poarta Albă.

Astfel, conform documentului postat recent pe pagina oficială a primăriei, biectul concesionării; natura şi dimensiunea prestărilor: Serviciul de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale în comuna Poarta Albă. Licitație publică deschisă pentru concesionarea serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 209/2019.

Termenul de finalizare sau durata contractului este de 49 de ani

Termenul de depunere a ofertelor: 22/05/2023, ora 12.00

Adresa la care trebuie transmise ofertele: Comuna Poarta Albă, Calea București, nr.25, județul Constanța, cod postal 907245 – Registratură
Limba sau limbile în care trebuie redactate ofertele: limba română

Primăria Poarta Albă – Informare concesionare serviciu de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Techirghiol – Informare proiect ”Structura partenerială precum și Metodologia de selecție și prioritizare a proiectelor la nivelul Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană”

Administrația locală din Techirghiol intenționează să lanseze o Structura partenerială precum și Metodologia de selecție și prioritizare a proiectelor la nivelul Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană. Această structură partenerială, fără personalitate juridică va avea...