gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Informare RAJA – se oprește apa în mai multe zone din municipiul Medgidia!

Avatar photo by

Atenție, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Medgidia!

Pentru executarea lucrărilor de reabilitare a rezervorului de înmagazinare de la nivelul rețelei de alimentare cu apă din municipiul Medgidia, RAJA S.A. va sista furnizarea apei potabile, în noaptea de joi spre vineri, 02 – 03 martie, în intervalul orar 23.00 – 06.00 dimineața.
În acest timp vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:
 Spital (tronsonul delimitat de str. Mărgăritarului și Tineretului) și strada Spitalului;
 zona Vest (blocurile VS -uri și cartierul de case), Est (parțial) și Hidrofor;
 Berărie (porțiunea delimitată de str. Rahovei cu Lupeni);
 Catanga (tronsonul delimitat de străzile Panseluțelor și Ovidiu), precum și cei de pe strada Lt. Oprea Haraciu (blocurile D și E);
 satul Remus Opreanu.
Investiția face parte din Contractul de lucrări CL31 – “Stație tratare apă, rezervoare și  conductă transport Hârșova. Gospodării de apă Năvodari. Reabilitare stație pompare Ovidiu. Reabilitare stații pompare ape uzate și conducte de refulare Mamaia Sat. Gospodărie de apă
Valu lui Traian. Reabilitare rezervor Medgidia. Stație de clorare Vadu Oii”, în valoare totală de aproximativ 41 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

You may also like