gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Techirghiol – Informare câini comunitari

Avatar photo by
Având în vedere apariția în spațiul public a unor informații referitoare la căinii comunitari, vă comunicam următoarele.
La începutul acestei săptămâni, în orașul Techirghiol au fost prezenți reprezentanții operatorului care se ocupa cu strângerea câinilor aflați pe domeniul public.
Din comunicarea cu operatorul care se ocupa de preluarea câinilor, după sărbători se vă relua acțiunea de capturare.
Pe aceasta cale facem apel la locuitorii orașului să evite hrănirea pe străzi a câinilor, precum și lașarea lor nesupravegheați pe domeniul public.
În urma analizei făcute de reprezentanții Primăriei și ai opratorului, majoritatea câinilor provin din gospodăriile locuitorilor orașului.
May be an image of dog and outdoors

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Cumpăna – Informare proiect „Amenajare zonă strict pentru materialele rezultate din excavarea suprafețelor de teren (tramă stradală) ce fac obiectul investițiilor cu fonduri guvernamentale, europene sau locale, temporar pe durata de execuție a lucrărilor”

Primăria Cumpăna a depus la Agenția pentru Protecția Mediului documentația ce vizează un proiect de amenajare a unei zone speciale pentru materialele rezultate în urma lucrărilor la trama stradală. Mai precis, Agenția pentru Protecția...